۱۳۹۰ تیر ۱۵, چهارشنبه

سؤالات بوزینه های جنگل مولا

قوه مقننه از ارکان دموکراسی است. وجود یک مجلس آزاد و میزان تأثیرگذاری نمایندگان منتخب مردم در طرح و تصویب قوانین و سیاست های حاکم بر هر کشوری یکی از شاخص های مردمی بودن سیستم حکومتی آن کشور است. در حکومت جهل و جنون و جنایت جمهوری اسلامی هم طبق قانون اساسی قرون وسطایی ولایت فقیه، ارگانی تحت عنوان "مجلس شورای اسلامی" وجود دارد، که به عنوان پارلمان و خانه نمایندگان منتخب ملت به خورد خلق الله داده می شود. هر چهار سال یک بار هم یک سری نمایشات تبلیغاتی تحت عنوان دروغین "انتخابات" برگزار می شود و عده ای از تنور مزدور پروری بارگاه ولایت به روی صندلی های وکالت در مجلس شورای اسلامی پرتاب می شوند تا هر وقت ضرورتی پیش آمد، مسابقه "لبیک گویی" برای ولی فقیه وقیح نظام آخوندی راه بیاندازند. در کنار مال اندوزی شخصی و شراکت در سرکوب مردم و چپاول سرمایه های ملی کشور، که انگیزه اصلی تمامی گماشته گان مجلس آخوندی است، بازار گرمی و راه انداختن جار و جنجال های پوچ و بی محتوا برای سرگرم کردن مردم و منحرف کردن اذهان از مشکلات اساسی مملکت، یکی دیگر از خاصیت های این مجلس فرمایشی است. تمامی سر و صداهایی که طبق روال همیشگی ماه های پایانی مجلس نشینی گماشته گان ولایت، در این اواخر بر سر تصاحب کرسی های باغ وحش نهم بین جناح های رسوای رژیم به راه افتاده است، در همین چارچوب است.







کرسی های مجلس شورای اسلامی کنونی توسط 290 بوزینه مزدور اشغال شده است که همگی از فیلترهای وابسته به وزارت کشور و شورای نگهبان گذر کرده اند؛ فیلترهایی که به هیچ وجه حتی ذره ای شرافت و انسانیت از آنها رد نمی شود. این ارگان های گزینشی آخوندی هفت شرط برای داوطلبان ورود به باغ وحش ولایت گذاشته اند؛ از جمله این شرط ها یکی اعتقاد و التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی آن است و دیگری اعتقاد و التزام عملی به اسلام و اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه! بنابر این هر کس که از این فیلتر ها گذر می کند در وهله اول انسان بودن خود را از دست می دهد و تنها در قالب بوزینه از مزایای ورود به جنگل مولا بهرمند می شود.







از جمله نمایشات مضحک اخیر بوزینه گان جنگل ولایت طرح سؤال از رئیس جمهور آخوندی، پاسدار احمدی نژاد، است. یکی از بوزینه های محافظه کار، علی مطهری، بانی این طرح بوده است تا با جمع کردن امضا از سایر بوزینه گان، احمدی نژاد را مورد سؤال قرار دهد. در مجموع صد امضا جمع شد و قرار بود سه سؤال اقتصادی، سه سؤال در باره نحوه اجرای قانون، سه سؤال سیاسی و دو سؤال فرهنگی از پاسدار احمدی نژاد پرسیده شود. چند روز بعد اعلام کردند که تعداد امضا ها به کمتر از 75 امضا رسیده است و بوزینه ای به نام روح الله حسینیان ضمن اعلام احتمال منتفی شدن طرح سؤال از احمدی نژاد، گفت:







"این امضاها در روزهایی که نمایندگان از احمدی‌نژاد ناراحت بودند جمع‌آوری شده است و برخی از این نمایندگان در شرایط کنونی مطرح شدن طرح را مصلحت نمی‌دانند؛ ... با توجه به ملاقات اخیر نمایندگان با رهبر معظم انقلاب، قطعا طرح سؤال از رئیس جمهوری مورد رضایت مقام معظم رهبری نیست".







همین ماجرای بی اهمیت امضا کردن ها و امضا پس گرفتن ها به بهترین نحو فرمایشی بودن مجلس آخوندی و بوزینه بودن مزدوران مجلس نشین را ثابت می کند. بوزینه هایی که هیچ اختیاری از خود ندارند و به دلیل اعتقاد و التزام عملی به اصل ولایت مطلقه فقیه باید شبانه روز به ساز سید علی خامنه ای و یا هر ولی فقیه دیگری برقصند. تمامی این سیاه بازی ها بخشی از پروژه بازار گرمی برای نمایشات مسخره موسوم به انتخابات مجلس نهم هستند و گر نه خود این بوزینه گان مجلس نشین بهتر از هر کس دیگری می دانند که در نظام ولایت فقیه، اقتصاد مال خر است، نحوه اجرای قانون را در اعدام ها و سنگسارها در میدان های شهر های ایران می توان روزانه دید و خلاصه در پهنه سیاست و فرهنگ هم جایی برای بوزینه گان پیش بینی نشده است.







پرده دیگری از این نمایش مضحک هم با کمک حامیان استعماری رژیم آخوندی روی صحنه سیاست خارجی به اجرا در می آید. در ادامه سیاست شرم آور مماشات با حاکمان جنایتکار جمهوری اسلامی از جانب دولت آلمان، دولتی که به رغم تحریم ها همچنان یکی از بزرگترین شرکای تجاری آخوندها است، هفته گذشته چهار تن از این بوزینه ها، (سید علی ادیانی راد، علی بنایی، قدرت الله علیخانی و سید جاسم ساعدی) به دعوت پارلمان آلمان به آلمان سفر کرده بودند. سفری پنج روزه که طبق اظهارات سید علی ادیانی راد به منظور تقویت روابط پارلمانی، آشنایی با ساختار پارلمانی دو کشور و همچنین استفاده از تجربیات پارلمانی، قرار بود بی سر و صدا برگزار شود، به دلیل حضور همزمان گروهی از پارلمان اسرائیل در پارلمان آلمان جنجال برانگیز شد. اعضای هیئت اسرائیلی در بیانیه اعتراضی خود از جمله اعلام کردند:







"در حالی که دولت آلمان مدعی حمایت از تحریم های بین المللی علیه ایران است، دعوت از هیئت مجلس ایران که جای شگفتی دارد، این پیام را به ایرانی ها می دهد که می توان تحریم ها را دور زد. ... آنها قابل تحمل نمی دانند که نمایندگان بوندستاگ (پارلمان آلمان) با نمایندگان یک رژیم خونریز دیالوگ داشته باشند."







اینکه نمایندگان پارلمان آلمان چه تجربیاتی را از بوزینه های جنگل مولا می آموزند، سؤالی است که شاید تنها ولی فقیه وقیح رژیم آخوندی بتواند پاسخگوی آن باشد.





میلاد مختوم







سوم ژوئیه 2011

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر